Hunddagis

Glada hundar

Vårt mål är ganska enkelt - hos oss vill vi att din hund ska få vara glad, även då den tvingas vara ifrån dig och din familj! Detta uppnår vi på flera olika sätt, varav några är listade nedan.

hund, hunddagis, glada, lyckliga, hundar

SÅ TYCKER KUNDERNA

Hundkunnig, serviceminded och trevlig personal.
Jag är lugn på dagarna för jag vet att hunden har det bra!

— Marie Karnell, Dagiskund

hund, hunddagis, glada, lyckliga, hundar

Kundintervjuer!

Vi har intervjuat flera utav våra dagiskunder, där de berättar mer om vad de tycker om oss på AMNIS HUNDHUS.

Läs mer om detta via länken nedan!

 

Utbildad, fast anställd personal

Vår personal kan hund.
Alla våra anställda är utbildade hundskötare och/eller har tidigare erfarenhet av att arbeta med hundar. 
Vår personal arbetar också alltid med moderna och positiva ras- och individanpassade metoder. Vi ser vem just din hund är, och försöker skapa rätt förutsättningar för att just denne ska trivas hos oss.
Vi har också fast anställd personal - varje ansikte skall vara bekant för både dig och din hund och ni
skall känna er trygga tillsammans med oss och bli sedda, varje dag. 
Vår personal finns också alltid nära till hands, då vi aldrig någonsin lämnar några hundar ensamma i byggnaden, utan det finns alltid minst en personal kvar med de hundar som väntar på/redan har varit ute på sin promenad.

Motion, aktivering & Socialt umgänge

Hos oss får din hund utlopp för alla sina behov!
Hundar är flockdjur och mår bäst av att inte behöva vara ensamma allt för långa stunder. Hos oss får din hund ingå i en trygg och stabil hundgrupp där den får möjlighet att utveckla sin sociala kompetens tillsammans med andra fyrbenta vänner. Dessutom får din hund även socialt umgänge utav vår personal, som ser till att din hund får så väl mys och gos som aktivering i form utav t.ex. brädspel, godissök, lek och bus. Allt detta får de i sina egna rum.
Varje dag får din hund också två promenader. Under promenaderna får hundarna möjlighet att uträtta sina behov, men tränas också att gå fint och lugnt i koppel tillsammans med sina rumskompisar.

Lugn & Trygg miljö

För att din hund ska trivas på dagis är det också viktigt att den får tid och möjlighet att vila i lugn och ro om dagarna.
Vi är därför mycket stolta över det arbete vi lagt ner på att skapa en lugn miljö för våra dagishundar. Trots att vi är ett stort hunddagis så har vi det väldigt lugnt och tyst om dagarna och mellan promenader och övrig aktivering kan hundarna utan problem koppla av.
Detta har vi uppnått genom väl sammansatta grupper samt tydliga regler och rutiner för våra hundar. För att hålla nere ljudnivån tillåter vi också endast personalen att vistas inne på dagisdelen.

Hundgrupperna både ras- och individanpassas i den mån det går, för att hitta rätt lösning för varje enskilld individ.
Då vi bygger upp våra hundgrupper utgår vi alltid från storleken på hundarna och håller små-, mellan- och större hundar var för sig (på grund utav skaderisken). Därefter blandar vi både hanar och tikar (kastrerade så väl som okastrerade) och i olika åldrar i rummen, detta för att försöka återskapa en så naturlig hundgrupp som möjligt, då det enligt vår erfarenhet ger lugnast och stabilast grupper.
Eftersom vi har blandade kön i rummen så kan vi av förklarliga skäl inte ta emot löptikar under den period de löper, utan dessa får hållas hemma tills de löpt färdigt.