Hej!

 

Mitt namn är Evelyn Edblad och jag är född 1989. 

Jag är uppvuxen på Alnö men bor nu i Matfors tillsammans med min sambo, vår dotter och våra hundar Jackson, Cash och X, alla av rasen australian kelpie.

Jag och mina hundar har provat på det mesta för att se vad det är vi vill göra tillsammans. Nu har vi dock "begränsat oss" lite och satsar framförallt på agility, fårvallning och rallylydnad samt tränar spår, sök, lydnad och freestyle vid sidan av (utan tävlingsambitioner - än så länge!).

 

Jag har alltid älskat djur, framförallt då hundar! Det är därför en dröm att få arbeta på AMNIS HUNDHUS där jag får umgås och arbeta med hundar varje dag! 
Jag har fått träffa och lära känna så många olika raser och personligheter sedan jag började här, som jag aldrig skulle ha fått möjlighet till någon annan stans! Och det är så otroligt roligt och lärorikt!

Utöver mitt hundintresse har jag också ett stort intresse för foto och design. Jag både fotograferar, ritar/målar, pysslar och arbetar med webbdesign på min fritid, och det är också jag som är webb- och marknadsföringsansvarig här på AMNIS HUNDHUS!

Jag har också ett stort intresse för vår miljö och djurens välfärd och handlar själv så mycket ekologiskt, svenskt, miljö- och djurvänligt jag bara kan! Som butiksansvarig har jag därför också letat efter dessa typer utav produkter till hundar (inte helt lätt, ska sägas!) och har till slut hittat ett flertal olika varianter som jag också tagit in till vår butik, vilka jag hoppas ni som kund hos oss ska gilla lika mycket som jag gör! :)

 

- Diplomerad hunddagisföreståndare
- Diplomerad hundskötare
- Diplomerad valp- och allmänlydnad-
  instruktör

- Utbildad agilityinstruktör (A1)

- Dagisansvarig
- Butiksansvarig
- Webbansvarig

- Marknadsföringsansvarig
- Fotograf
- Arbetat på AMNIS HUNDHUS sedan
  2011

Evelyn Edblad